Bezoek Anne en Tirza aan Kenia

Afgelopen oktober hebben wij,  Anne en Tirza een bezoek gebracht aan Kenia.
We hebben daar samen met de twee Keniaanse bestuursleden, Sally en Ruth, veel scholen en kinderen bezocht uit het programma van de Flame Foundation. We hebben een weekje mee kunnen lopen met de dagelijkse werkzaamheden van het Keniaanse bestuur.
Het was een heel bijzondere reis waarin we een klein kijkje hebben mogen nemen in het leven van veel kinderen van de Flame. Indrukwekkende huisbezoeken waarin de grote armoede, ziekte en verdriet maar ook trots en dankbaarheid voor de ondersteuning van de Flame duidelijk zichtbaar waren. We hebben weer even met eigen ogen gezien en ervaren hoe ontzettend belangrijk het ondersteunen van deze kinderen en gezinnen is. We hebben kunnen zien dat het leven van deze kinderen en gezinnen niet altijd even makkelijk is.

Naast het bezoeken van de kinderen en de scholen hebben we veel overleg gehad over de samenwerking en de toekomst van de flame en de kinderen. We hebben veel antwoorden gekregen op vragen waarmee we hier terug in Nederland weer verder aan kunnen werken. Onder andere over het vervolgonderwijs van onze studenten en over de medische hulp in het Mago Care Health Center.
Het raakte ons om te zien hoe Ruth en Sally het werk vanuit hun hart doen. Twee mensen die hun werk doen vol passie en met liefde voor de kinderen.

Terug in Nederland voelen we, nog meer dan we al wel wisten, dat we dankzij u ontzettend goed werk kunnen doen. Dat we veel kwetsbare kinderen kunnen ondersteunen bij wat ze nodig hebben. Dat we voor deze kinderen medische hulp, onderwijs, een mooie toekomst beter bereikbaar kunnen maken.
We kijken terug op een heel bijzonder indrukwekkende reis en zijn heel trots dat we ons mogen inzetten voor de Flame Foundation.

bezoek at5 bezoek at1 bezoek at2 bezoek at3 bezoek at4