Nieuwsbrief

De nieuwsbrief gaat vanaf juni/juli dit jaar veranderen. Zodra er nieuws is, plaatsen we direct een bericht op de nieuwe website. U vindt hier (en op onze Facebookpagina) dus altijd het meest actuele nieuws.

Af en toe zullen we een digitale nieuwsbrief per mail versturen met daarin een verzameling van de laatste nieuwsberichten. Als u deze nieuwsbrief ontvangt/wilt ontvangen, zijn er een paar dingen goed om te weten:

  • Onderaan de nieuwsbrief kan iedereen deze ‘nieuwsbriefmail’ opzeggen.
  • Het kan zijn dat deze mail in uw spambox terechtkomt. Markeer deze mail dan als ‘geen spam’, zodat hij de volgende keer gewoon in uw inbox verschijnt.
  • Waarschijnlijk worden de eerste keer dat u de nieuwsbrief ontvangt, de foto’s niet getoond.. Nadat u hebt aangegeven dat u de mail vertrouwd, worden (afhankelijk van de instellingen van uw browser/e-mail op uw computer) de foto’s in de volgende brieven direct getoond.
  • Ontvangt u geen nieuwsbrief, maar zou u dit wel graag willen: ga dan naar de nieuwsbriefpagina – een link vindt u onderaan de website – en vul uw gegevens in.