Niva

Inmiddels hebben we tegen de 100 kinderen in ons programma en kunnen we deze kinderen zorg en onderwijs bieden. We zijn heel blij dat we als Flame Foundation ons steentje kunnen bijdragen voor deze kinderen en hen zicht op een goede toekomst kunnen geven.

Het ene kind presteert beter op school dan het andere kind. Dat is in Kenia niet anders dan in Nederland.

Niva Sagwa is een van de kinderen die ontzettend goed presteert op school. Hij is heel erg gemotiveerd en dat is ook te zien in zijn resultaten. 

Niva is geselecteerd voor een sponsoring vanuit The Equity bank. Dit bedrijf benadert vaker scholen in Kenia om te overleggen of er kinderen zijn die zij kunnen sponsoren. Door zijn goede resultaten en motivatie op school is hij geselecteerd hiervoor. Inmiddels zit Niva op de middelbare school en zal, dankzij de sponsoring van The Equity bank, zijn verdere studie kunnen vervolgen. 

De situatie van Niva is echter zodanig positief gewijzigd dat de sponsoring voor Niva niet meer vanuit de Flame Foundation zal verlopen. 

We zijn heel blij dat we, dankzij de sponsor, zoveel veel voor Niva konden betekenen afgelopen jaren. Dat hij nu zo’n mooie kans krijgt is een droom die uitkomt voor Niva. Hij heeft hierdoor een mooi zicht op een toekomst gekregen.  We wensen Niva heel veel succes met zijn studie en hopen natuurlijk dat we nog wel van hem horen hoe zijn studie gaat en wat hij uiteindelijk voor werk gaat doen.