Voorstellen nieuw bestuurslid

Een mooie uitdaging! Dat was het eerste wat in me opkwam toen ik gevraagd werd om het bestuur te komen versterken.
Ik heb er ook niet zo lang over na hoeven denken.
Mijn naam is Tirza Benschop en vanaf oktober mag ik deel uitmaken van het bestuur van de Flame Foundation.
Met mijn dagelijks werk als leerkracht hoop ik mijn ervaringen in te kunnen zetten voor de stichting.
Een aantal jaar geleden ben ik zelf ook in Kenia geweest. Ook in de omgeving waar de Flame kinderen wonen. Ik heb daar met eigen ogen al kunnen zien hoe belangrijk de hulp is die ze nu krijgen. Het is geweldig om te zien hoe blij de kinderen zijn als ze naar school kunnen gaan. Ik vind het heel mooi dat ik me zo in kan en mag zetten voor anderen die het zo hard nodig hebben. Ik heb er erg veel zin in!

Tirza